Publikationen 2014
Publications 2014
Lages, Verena, 2014:
Rationsoptimierung bei Mastschweinen hinsichtlich Bedarfsdeckung, Umweltverträglichkeit und Wirtschaftlichkeit. Masterarbeit Göttingen.
Fernandes, A.C., Portz, L., Sünder, A., Liebert, F., 2014:
Effects of microbial phytase in plant based Tilapia diets with low and very low total phosphorus supply on growth response and inorganic phosphorus in the blood. In: Proc. Soc. Nutr. Physiol. 23, 112.
Khan, D.R., Wecke, C., Liebert, F., 2014:
Amino acid composition of body protein in naked neck meat type chickens depending on age, gender and genotype. In: Proc. Soc. Nutr. Physiol. 23, 128.
Pastor, A., Wecke, C., Liebert, F., 2014:
Investigations to validate the observed amino acid ratio for the branched-chained amino acids in meat type chickens on an amino acid efficiency approach. In: Proc. Soc. Nutr. Physiol. 23, 127
Samadi, T., Pastor, A., Liebert, F., 2014:
Misleading conclusion about lysine requirement of growing chicken by dose-response studies when feed intake is a factor of influence. In: Proc. Soc. Nutr. Physiol. 23, 136.
Wecke, C., Liebert, F., 2014:
Isoleucine and valine requirement studies on growing meat type broiler chickens. In: Proc. Soc. Nutr. Physiol. 23, 129.
Wecke, C., Liebert, F., 2014:
Bedarfsangepasste und umweltrelevante Aminosäurenversorgung von Mastschweinen nach dem Konzept des Idealproteins. In: Forum angewandte Forschung in der Rinder- und Schweinefütterung. Forum Angewandte Forschung in der Rinder- und Schweinefütterung, Frankfurt am Main, 146-149.
Wecke, C., Liebert, F., 2014:
Erhebungen zum Futterverzehr von Mastschweinen in einem Praxisbetrieb mit Flüssigfütterungssystem. In: Forum angewandte Forschung in der Rinder- und Schweinefütterung. Forum Angewandte Forschung in der Rinder- und Schweinefütterung, Frankfurt am Main, 205-208.